zoeken

Lumidee uitgeroepen tot Plantronics Premium Partner!

Lumidee levert als sinds 1996 alle professionele headsetmerken en heeft zich hiermee ontwikkeld tot headsetspecialist. Mede door deze expertise en jarenlange samenwerking met Plantronics is Lumidee nu uitgeroepen tot officiële Plantronics Premium Partner een deelnemer aan het Plantronics Connect Programme!

"Al meer dan vijftien jaar is Lumidee leverancier van Plantronics producten in de Benelux. Op professionele wijze vertegenwoordigen zij het merk Plantronics. Mede door de inspanningen van Lumidee heeft Plantronics een leidende positie in de Benelux.

Plantronics waardeert het hoge kennisniveau van Lumidee’s medewerkers, de goede service en klantbenadering. Mede daardoor is Lumidee verkozen tot Plantronics Premium Partner en deelnemer van het Plantronics Connect Partner Program. De uitstekende ondersteuning vanuit het programma biedt Lumidee nog meer tools om hun huidige klanten te voorzien van speciale hulpmiddelen.

De samenwerking tussen Plantronics en Lumidee wordt de komende tijd verder uitgebreid. De professionele levering en installatie van Plantronics producten en de bijbehorende service komt hiermee op een hoger niveau.

Lumidee is een uitstekende partij voor Plantronics om dit hoger serviceniveau te bereiken."

Kristie van den Broek
Marketing Manager - Plantronics Benelux & Nordics


Lumidee is tevens leverancier en distributeur van verschillende andere professionele merken. Ga voor een overzicht van onze partnerships naar onze Referentie pagina!
+31 (0)73 6240375

Samenwerking JVH en Lumidee

Sinds eind februari is de samenwerking tussen Lumidee en JVH Gaming een feit. Een lange periode van intensieve gesprekken, inventariseren van wensen en testen op locatie lag hier aan ten grondslag. ... Lees verder

Lumidee is Vertex Standard distributeur geworden

Eind september is de samenwerking tussen Lumidee & Vertex Standard een feit geworden. Een inspirerende training op ons kantoor in Vught, was het startschot van deze bijzondere samenwerking. De ... Lees verder

Portofoons huren

Ook voor korte en lange termijn verhuur is Lumidee uw partner op portofoongebied.  Van sportevenementen tot festivals, van BHV-trainingen tot tijdelijke uitbreiding of vervanging, Lumidee is in ... Lees verder