zoeken

Goede Doelen

In het kader van belangrijke maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Lumidee in de loop der jaren diverse goede doelen ondersteund.

Op 16 december a.s. viert Lumidee haar officiele opening van haar nieuwe kantoorpand in Vught. Tijdens de opening bieden wij de genodigden de mogelijkheid om in plaats van een eventueel cadeau, een donatie te doen aan Stichting Doe Een Wens.

Om de onderlinge communicatie nog beter te laten verlopen heeft Lumidee het WNF-callcenter gratis ingericht met Plantronics SupraPlus headsets met uitstekende geluidskwaliteit en licht design. Efficiënter werken levert meer resultaat op. Belangrijk want zo wordt de natuur beter beschermd, stemt blij en maakt ptimistisch voor de toekomst. De medewerkers van Lumidee onderstrepen die filosofie. www.wnf.nl | giro 1010.

Medewerkers van Slachtofferhulp willen graag elke minuut die ze bellen met betrokkenen optimaal benutten en de telefoon moet dan perfect werken. Vandaar dat de Regio Zuid West van Slachtofferhulp Nederland extra blij was en is met de United Headsets MaxPlus en de daarbij horende Turtle amplifier die ze ontvingen van Lumidee. Dankzij deze goede geste kan door de hulpverlener elke seconde die telt besteed worden aan de slachtoffers en andere betrokkenen. www.slachtofferhulp.nl | giro 2774.
+31 (0)73 6240375

Enquête Motorola CLP

In de zomervakantie heeft Lumidee een enquête afgenomen bij één van onze retail klanten over het gebruik van de Motorola CLP. Deze portofoon wordt steeds vaker ingezet in de ... Lees verder

Heeft u binnenkort een zorgcampagne?

Binnenkort starten de zorgcampagnes weer. Wellicht draait u deze zelf als zorgverzekeraar, of bent u een facilitair contact center, dat de zorgverzekeraar ondersteunt bij deze campagne, of wellicht ... Lees verder