zoeken

Stichting Warchild

Aangezien Stichting Warchild een low cost uitgave beleid voert maken de medewerkers van de stichting geen gebruikt van headsets.

Reden temeer voor Lumidee om een aantal Plantronics EncorePro's aan Warchild te doneren aan het team dat heel wat telefoontjes per dag verwerkt!

War Child kan haar missie niet in haar eentje verwezenlijken. Samen met zo veel mogelijk mensen wil War Child alle beschikbare middelen, talent en inspiratie inzetten om oorlogskinderen te helpen. Samen kunnen we daadwerkelijk de toekomst veranderen.

War Child is een onafhankelijke en neutrale hulporganisatie gespecialiseerd in hulp aan kinderen in oorlogsgebieden. Daarbij richten we ons op de ‘software’: psychosociale hulp, bescherming en onderwijs. We bieden steun aan alle kinderen, jongens en meisjes, ongeacht hun religieuze, etnische of sociale achtergrond.

Bereik en omvang
In 2010 heeft War Child met haar programma’s meer dan 750.000 kinderen en 775.000 volwassenen bereikt. Inmiddels werken er 62 mensen op het hoofdkantoor in Amsterdam (54fte) samen met jaarlijks ongeveer 20 vrijwilligers en 20 stagiars. Daarnaast geven zo’n 50 vrijwillig voorlichters presentaties in het hele land. In de programmalanden werken circa 300 mensen voor War Child; 31 van hen zijn expats, de anderen lokale personeelsleden. Daarbij zijn medewerkers van War Child's lokale partnerorganisaties niet meegerekend. War Child ondersteunt 76 lokale partnerorganisaties financieel en met expertise. Op dit moment werkt War Child in twaalf landen.

Wordt nu donateur van War Child!

+31 (0)73 6240375

Nieuw: Plantronics EncorePro 500

Klantverwachtingen nemen toe en gesprekken waren nog nooit zo complex, waardoor uw medewerkers headsets nodig hebben waarmee ze zich kunnen blijven focussen op de interactie met de klant.  De ... Lees verder

Lumidee Headset Company neemt Shop4telecom over

Onlangs is Shop4telecom Nederland NV onderdeel geworden van de Lumidee groep. Beide bedrijven hebben een sterke marktpositie in headsets, verschillende soorten telefoons en portofoons. Door een ... Lees verder

Nieuw: Jabra Evolve serie

Een innovatie in ons productaanbod, de Jabra Evolve serie met Bluetooth en NFC-technologie. Deze professionele headset is ontworpen om concentratie en gesprekken te verbeteren. ... Lees verder