zoeken

Stichting KiKa

Met dank aan de sponsoring van Jabra samen met Lumidee, wordt onze manager operations Meerte van Duuren en haar mede-lopers van We Like KiKa gesteund bij de tocht van 95 km die zij gaan lopen voor Run for KiKa 95 op 24 & 25 augustus a.s.!

Een pittige uitdaging voor een prachtig doel! Run for KiKa 95 is een zeer uitdagende sponsor-wandeltocht van 95 km over de Veluwe en het prachtige buitengebied van Ede. Een groot deel van de route gaat over onverharde paden, waarvan sommige paden speciaal voor Run for KiKa worden opengesteld. De afstand van 95 km is niet voor niets gekozen: de doelstelling van KiKa is dat in het jaar 2025 maar liefst 95% van alle kinderen met kinderkanker zal genezen.

Wie meedoet aan Run for KiKa 95 verlegt zijn of haar grenzen en gunt zichzelf een onvergetelijke ervaring!

Meerte van Duuren wil samen met haar team We Like KiKa uiteraard zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor Stichting KiKa. Sponsor hen via de We Like KiKa teampagina, uw steun is hard nodig!!

U kunt We Like KiKa ook via diverse Social Media volgen:


Twitter: @WeLikeKiKa
Facebook: We Like KiKa pagina
KiKa: Run for KiKa 95 team pagina

Namens Meerte van Duuren en het We Like KiKa Team danken wij Jabra enorm voor haar support. Tevens danken wij u alvast hartelijk voor uw steun!
+31 (0)73 6240375

Enquête Motorola CLP

In de zomervakantie heeft Lumidee een enquête afgenomen bij één van onze retail klanten over het gebruik van de Motorola CLP. Deze portofoon wordt steeds vaker ingezet in de ... Lees verder

Heeft u binnenkort een zorgcampagne?

Binnenkort starten de zorgcampagnes weer. Wellicht draait u deze zelf als zorgverzekeraar, of bent u een facilitair contact center, dat de zorgverzekeraar ondersteunt bij deze campagne, of wellicht ... Lees verder